Nieuwe openingstijden Pets Place
09 Feb 2015

grfx/uploadedimages/petsplace_thumb.jpg
Maandag:
11:00-18:00 uur
Di t/m Vrijdag:
09:00-18:00 uur
Zaterdag:
09:00-17:00 uur
2015
02 Jan 2015

grfx/uploadedimages/zonsondergang_thumb.jpgWij wensen alle bezoekers van ons winkelcentrum een heel goed nieuwjaar!Winkelen voor kerst?
20 Dec 2014

grfx/uploadedimages/open_thumb.jpgExtra koopavonden: maandag en dinsdag, 22 en 23 december. Een aantal winkels zijn deze avonden extra geopend. Informeert u altijd bij de winkel van uw keuze naar de juiste openingstijden.Kerst en Moonlight
10 Dec 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingkerst_thumb.jpgZaterdag, 20 december, is er weer een gezellige kerstmarkt in ons winkelcentrum. De winkels zijn ook tot 20:00 uur open voor Moonlight Shopping Christmas Style.Feest met Sint
01 Dec 2014

grfx/uploadedimages/sinterklaas2014_thumb.jpgHet was zaterdag feest in ons winkelcentrum. Onder begeleiding van Sinterklaas muziek door Kidz DJ kwam Sint en zijn Pieten aangevaren in de haven.
Na alle feestelijkheden was het winkelcentrum extra lang geopend voor Sinterklaas Moonlight Shopping.Zie de Moonlight door de bomen?
28 Nov 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingsintakties_thumb.jpgZATERDAG 29 NOV.
GROOT FEEST!

Vanaf 15:00 uur draait Kidz DJ zijn leukste sinthits.
Rond 15:15 komt de goede Sint de haven in varen, kom je ook?
Tot slot: van 17:00 - 20:00 uur kunt je weer gezellig Moonlight Shoppen en gebruik maken van de leuke extra acties!Sint en Piet op bezoek!
17 Nov 2014

grfx/uploadedimages/sintenpietopbezoek_thumb.jpgTijdens de donkere dagen voor het Sinterklaas feest is er weer van alles te doen in ons winkelcentrum. U komt toch ook?

Moonlight Shopping met Sinterklaas?
17 Nov 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingsint_thumb.jpgZaterdag 29 november kunt u in ons winkelcentrum weer Moonlight Shoppen tot 20:00 uur. Extra gezellig wordt het met Sinterklaas!
Het wordt weer feest!
03 Nov 2014

grfx/uploadedimages/havenvansint_thumb.jpgKonden wij vorig jaar het Sintfeest in Huizen afsluiten met de opmerking HET WAS EEN FEEST, nu beginnen we de novembermaand 2014 met de opmerking HET WORDT WEER EEN GROOT FEEST!

Deze week presenteerden alle samenwerkende organisaties hun nieuwe programma.
Kijk snel op het programma op onze website havenvansint.nl.Moonlight Shopping succes!
27 Okt 2014

grfx/uploadedimages/geslaagdemoonlightshoppingitalian_thumb.jpgDe eerste Moonlight Shopping Italian Style in ons winkelcentrum is succesvol geweest. De winkels waren zaterdag extra lang geopend tot 20:00 uur met vele aanbiedingen en italiaanse hapjes en drankjes. Tevens werden de bezoekers verrast in de grote tent op het plein met hapjes en prosecco, uiteraard in Italian Style. Kortom: een succes!Moonlight Shopping
06 Okt 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingitaliankl_thumb.jpgZaterdag, 25 oktober is het weer Moonlight Shoppen in ons winkelcentrum. Deze keer gaat u genieten van Italian Style met pizza, pasta, prosecco en more!

De winkels zijn open tot 20:00 uur.
Komt u ook even?Like & Share!
17 Sep 2014

grfx/uploadedimages/likeshare1_thumb.jpgDe eerste winnaar van FB Like & Share actie is bekend: gefeliciteerd, Marion Busscher.

Zij wint een kadobon van € 50,=
Doe ook mee op: facebook.com/...Twee minuten GRATIS winkelen
17 Sep 2014

grfx/uploadedimages/winnareszegelactie_thumb.jpgDe winnares van onze zegelactie mocht twee minuten gratis winkelen bij Plus met als resultaat: een volle kar boodschappen!welkom in Winkelcentrum Oostermeent,
Winkelpoort van Huizen


Winkelcentrum Oostermeent is gevestigd aan de rondweg door Huizen en uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit het ‘oude’ dorp en de buitenwijken als de directe omgeving. Vanuit Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum, Naarden, Almere enz. is ons winkelcentrum prima te bereiken en vormt zo dus bijna letterlijk en figuurlijk DE WINKELPOORT VAN HUIZEN. En.... PARKEREN is GRATIS!
Op deze website vindt u alle informatie over ons veelzijdige en actieve winkelcentrum.

Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan
Winkelcentrum Oostermeent,
WinkelPoort van Huizen.