Sint en Piet op bezoek!
17 Nov 2014

grfx/uploadedimages/sintenpietopbezoek_thumb.jpgTijdens de donkere dagen voor het Sinterklaas feest is er weer van alles te doen in ons winkelcentrum. U komt toch ook?

Moonlight Shopping met Sinterklaas?
17 Nov 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingsint_thumb.jpgZaterdag 29 november kunt u in ons winkelcentrum weer Moonlight Shoppen tot 20:00 uur. Extra gezellig wordt het met Sinterklaas!
Het wordt weer feest!
03 Nov 2014

grfx/uploadedimages/havenvansint_thumb.jpgKonden wij vorig jaar het Sintfeest in Huizen afsluiten met de opmerking HET WAS EEN FEEST, nu beginnen we de novembermaand 2014 met de opmerking HET WORDT WEER EEN GROOT FEEST!

Deze week presenteerden alle samenwerkende organisaties hun nieuwe programma.
Kijk snel op het programma op onze website havenvansint.nl.Moonlight Shopping succes!
27 Okt 2014

grfx/uploadedimages/geslaagdemoonlightshoppingitalian_thumb.jpgDe eerste Moonlight Shopping Italian Style in ons winkelcentrum is succesvol geweest. De winkels waren zaterdag extra lang geopend tot 20:00 uur met vele aanbiedingen en italiaanse hapjes en drankjes. Tevens werden de bezoekers verrast in de grote tent op het plein met hapjes en prosecco, uiteraard in Italian Style. Kortom: een succes!Moonlight Shopping
06 Okt 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingitaliankl_thumb.jpgZaterdag, 25 oktober is het weer Moonlight Shoppen in ons winkelcentrum. Deze keer gaat u genieten van Italian Style met pizza, pasta, prosecco en more!

De winkels zijn open tot 20:00 uur.
Komt u ook even?Like & Share!
17 Sep 2014

grfx/uploadedimages/likeshare1_thumb.jpgDe eerste winnaar van FB Like & Share actie is bekend: gefeliciteerd, Marion Busscher.

Zij wint een kadobon van € 50,=
Doe ook mee op: facebook.com/...Twee minuten GRATIS winkelen
17 Sep 2014

grfx/uploadedimages/winnareszegelactie_thumb.jpgDe winnares van onze zegelactie mocht twee minuten gratis winkelen bij Plus met als resultaat: een volle kar boodschappen!
Winnaars Spaarzegelactie
01 Sep 2014

grfx/uploadedimages/spaarkaartenwinnaars_thumb.jpgZaterdag 16 Augustus was het dan zover, de prijsuitreiking van de Spaarzegelactie die gehouden werd tijdens de zomervakantie. Uit een enorme berg spaarkaarten had Annemarie van der Will van de VVD uit Huizen de winnende kaarten getrokken.
Lees verder ->Kleedjesmarkt
11 Aug 2014

grfx/uploadedimages/puur_hollands_thumb.jpgZaterdag, 16 augustus, is er PUUR Hollands kleedjesmarkt in ons winkelcentrum. U bent van harte welkom tussen 10:00 - 16:00 uur!Oranje Weekend in Oostermeent
30 Mei 2014

grfx/uploadedimages/oranjeweekend_thumb.jpgVrijdag 13 juni t/m zondag is het Oranje Weekend in het winkelcentrum met de wedstrijd Nederland - Spanje, een sportieve familiedag en de Oostermeent Triathlon.
Bekijk hier het programma!


welkom in Winkelcentrum Oostermeent,
Winkelpoort van Huizen


Winkelcentrum Oostermeent is gevestigd aan de rondweg door Huizen en uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit het ‘oude’ dorp en de buitenwijken als de directe omgeving. Vanuit Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum, Naarden, Almere enz. is ons winkelcentrum prima te bereiken en vormt zo dus bijna letterlijk en figuurlijk DE WINKELPOORT VAN HUIZEN. En.... PARKEREN is GRATIS!
Op deze website vindt u alle informatie over ons veelzijdige en actieve winkelcentrum.

Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan
Winkelcentrum Oostermeent,
WinkelPoort van Huizen.