Moonlight Shopping succes!
27 Okt 2014

grfx/uploadedimages/geslaagdemoonlightshoppingitalian_thumb.jpgDe eerste Moonlight Shopping Italian Style in ons winkelcentrum is succesvol geweest. De winkels waren zaterdag extra lang geopend tot 20:00 uur met vele aanbiedingen en italiaanse hapjes en drankjes. Tevens werden de bezoekers verrast in de grote tent op het plein met hapjes en prosecco, uiteraard in Italian Style. Kortom: een succes!Moonlight Shopping
06 Okt 2014

grfx/uploadedimages/moonlightshoppingitaliankl_thumb.jpgZaterdag, 25 oktober is het weer Moonlight Shoppen in ons winkelcentrum. Deze keer gaat u genieten van Italian Style met pizza, pasta, prosecco en more!

De winkels zijn open tot 20:00 uur.
Komt u ook even?Like & Share!
17 Sep 2014

grfx/uploadedimages/likeshare1_thumb.jpgDe eerste winnaar van FB Like & Share actie is bekend: gefeliciteerd, Marion Busscher.

Zij wint een kadobon van € 50,=
Doe ook mee op: facebook.com/...Twee minuten GRATIS winkelen
17 Sep 2014

grfx/uploadedimages/winnareszegelactie_thumb.jpgDe winnares van onze zegelactie mocht twee minuten gratis winkelen bij Plus met als resultaat: een volle kar boodschappen!
Winnaars Spaarzegelactie
01 Sep 2014

grfx/uploadedimages/spaarkaartenwinnaars_thumb.jpgZaterdag 16 Augustus was het dan zover, de prijsuitreiking van de Spaarzegelactie die gehouden werd tijdens de zomervakantie. Uit een enorme berg spaarkaarten had Annemarie van der Will van de VVD uit Huizen de winnende kaarten getrokken.
Lees verder ->Kleedjesmarkt
11 Aug 2014

grfx/uploadedimages/puur_hollands_thumb.jpgZaterdag, 16 augustus, is er PUUR Hollands kleedjesmarkt in ons winkelcentrum. U bent van harte welkom tussen 10:00 - 16:00 uur!Oranje Weekend in Oostermeent
30 Mei 2014

grfx/uploadedimages/oranjeweekend_thumb.jpgVrijdag 13 juni t/m zondag is het Oranje Weekend in het winkelcentrum met de wedstrijd Nederland - Spanje, een sportieve familiedag en de Oostermeent Triathlon.
Bekijk hier het programma!Liesbeth stopt bij Broekhuizen
19 Mei 2014

Op deze wijze wil ik meedelen dat ik na 15 jaar mijn werk bij Broekhuizen Schoenen ga beëindigen.

Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor jullie vertrouwen en gezelligheid.

31 Mei is mijn laatste werkdag.

Dank jullie wel allemaal,
Liesbeth.Geranium markt
05 Mei 2014

grfx/uploadedimages/geraniummarkt_thumb.jpgTip voor moederdag?

Kom zaterdag 10 mei naar de gezellige bloemenmarkt in winkelcentrum Oostermeent.


welkom in Winkelcentrum Oostermeent,
Winkelpoort van Huizen


Winkelcentrum Oostermeent is gevestigd aan de rondweg door Huizen en uitstekend bereikbaar. Zowel vanuit het ‘oude’ dorp en de buitenwijken als de directe omgeving. Vanuit Blaricum, Eemnes, Laren, Bussum, Naarden, Almere enz. is ons winkelcentrum prima te bereiken en vormt zo dus bijna letterlijk en figuurlijk DE WINKELPOORT VAN HUIZEN. En.... PARKEREN is GRATIS!
Op deze website vindt u alle informatie over ons veelzijdige en actieve winkelcentrum.

Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan
Winkelcentrum Oostermeent,
WinkelPoort van Huizen.